Kimpale

Ammatillinen perhekoti Kimpale on 6 – paikkainen sijoitushetkellä 0-17 vuotiaille lapsille tarkoitettu yksikkö. Kimpale sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja nykyään myös junaliikenne pysähtyy Kempeleen asemalla.

 

Kempeleessä on hyvät opiskelumahdollisuudet ja Kimpaletta lähellä sijaitsevassa koulussa on mahdollisuus myös pienryhmäopetukseen. Kempeleessä sijaitsee myös jatko-opinto mahdollisuuksia, kuten lukio sekä joitakin ammatillisen koulutuksen linjoja. Lisäksi Oulussa sijaitsee lisämahdollisuuksia opiskelujen suhteen. Kempeleestä matkaa Ouluun on n. 10 km.

Perhekodin vastaavana ohjaajana toimii perhekodin äiti sosionomi (AMK) Petra Petrelius-Tikkala ja perhekodin isänä Heikki Tikkala, joka opiskelee sosionomiksi.

Perhekoti Kimpaleen toiminta-ajatuksena on lasten yksilöllisten tarpeiden huomioiminen yhteistyössä vanhempien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kodinomaisuus, terveelliset elämäntavat sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoisuus sekä lasten vahvuuksiin keskittyminen ja koulunkäynnin ja opiskelun arvostus.

Kimpaleessa on vapaita paikkoja!